Élvezd az Aura Hotel Pure Spa kényeztető világát Balatonfüreden

szállásfoglalás a legjobb áron!

Szállodánk wellness részlege a 2020. november 10-ei kormányrendelet értelmében 2020. november 11. és december 10. között zárva tart.

A rohanó mindennapokban leginkább az elvonulás, a wellness nyújtotta élmény tud igazán kikapcsolni. Mi felnőtt hotelként a testi lelki feltöltősédre egyaránt koncentrálunk, mindezt gyermek zsivajtól mentes csendes, pihentető környezetben. 

Nálunk minden a felhőtlen kikapcsolódásról szól! Így 100% relax garancia vár rád élményelemek sokaságával egybekötve. Télen nyáron vár benti wellness részlegünk pezsgőfürdővel, extra nagy méretű körágyakkal és egyedileg kialakított szaunavilággal, hogy gyönyörű környezetben pihenhesd ki magad az év 365 napján. A nyári időszakban pedig kültéri medencénkben és plage-unkon töltődhetsz fel. 

Élvezd a Pure Spa kényeztető világát!

  • Minden nap 13.00 kor gyümölcskínálás a wellness részlegen
  • Minden nap 11.00, 12.00, 16.00 és 17.00 órakor szauna felöntések
  • Téli időszakban szauna szeánszok szombatonként

Szaunavilágunkban finn- , stollen-, infraszaunával és gőzfürdővel várunk és minden napos szauna felöntéseinkkel megszabadítunk a hétköznapi stressztől. A téli időszakban pedig tematikus szauna szeánszokon méregteleníthetsz. 

Egy felfrissítő, kényeztető masszázs, segít a testi és lelki kiegyensúlyozottság elérésében. Vendégünkként számos masszázs és testkezelés közül választhatsz, melyeket magasan képzett gyógymasszőrünk egyedileg, személyre szabottan kínál.

Mindezekhez pedig természetes alapanyagokat tartalmazó olajokat, krémeket használ.

medical szolgáltatások

WELLNESS HÁZIREND

Kapcsolat

H-8230 Balatonfüred

Munkácsy Mihály u. 5.

info@aura-hotel.hu

booking@aura-hotel.hu

+36 87 535 860

Hírlevél

kövess minket

Aura Hotel Balatonfüred
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Törzsvendég kedvezmények