Extra szoba

szállásfoglalás a legjobb áron!

Luxus környezet igazi élményekkel

Extra szoba

minden kényelmi eszközzel ellátott, vendégeink gondtalan pihenését szolgálja

  • wi-fi.svg Wi-fi
  • safe.svg Safe
  • tv.svg Tv
  • fridge.svg Fridge
  • air-conditioner.svg Air conditioner
  • bed.svg Bed

32-41 m2 alapterületű klimatizált erkélyes, egy légterű szoba king size méretű franciaággyal és egy kihúzható kanapéval, ingyenes szobai aquabárral, tea és kávébekészítéssel. Érkezéskor egy üveg welcome pezsgő bekészítést biztosítunk. A fürdőszobában frissítő esőerdőzuhany található, valamint organikus alapanyagokból készült Damana kozmetikumok, arctörlő kendő és papucs.

Egy hotel szoba lehet szép, tiszta, igényes, de lehet valami több is ennél... Extra szobánkban nem csupán luxus környezet, de igazi élmények is várnak rád, főleg, ha többen jöttök.

Alvás királyként. King-size méretű ágyunkban, egy uralkodónak kijáró kényelemben lehet részed. Zuhany az esőerdőben. A zuhany alá lépve Dél-Amerikai esőerdeiben érezheted magad, miközben prémium minőségű Damana kozmetikumokkal kényeztetheted bőrödet.

Naplemente páholyból. Az erkélyről kitekintve átélheted a füredi naplemente megismételhetetlen élményét. A kényelmed mellett, az egészséged is fontos számunkra, így biztosíthatunk, hogy aquabárunk garantált hidratálást nyújt. Ezen felül kávé és tea bekészítéssel várunk a szobádban és egy pezsgővel.

Kapcsolat

H-8230 Balatonfüred

Munkácsy Mihály u. 5.

info@aura-hotel.hu

booking@aura-hotel.hu

+36 87 535 860

Hírlevél

kövess minket

Aura Hotel Balatonfüred
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj