Általános szerződési feltételek

Best price guarantee!

Érvényes: 2018. május 25-től

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya az Aura –Hotel Szállodaüzemeltető Kft szállodájának szolgáltatásaira terjed ki.

1) A SZOLGÁLTATÓ adatai:

Cím: Aura Hotel Szállodaüzemeltető Kft 
Székhely: 8230 Balatonfüred, Szent István tér 7. fsz. 1.
Levélcím: 8230 Balatonfüred, Munkácsy M. utca 5.
Telefon: +36 87 535 860
E-mail: info@aura-hotel.hu 
Internet: www.aura-hotel.hu

2) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:

a) A szolgáltatás megrendelése:

A megrendelést minden esetben írásban kell megküldeni a szállodának. A szálloda elérhetőségei a www.aura-hotel.hu  honlapon található.
A megrendelésnek tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások (étkezés, program) pontos megnevezését.
A szálloda minden megrendelést írásban igazol vissza.

A szállodai szobák minden esetben a szállodai Alapcsomag tartalmával megegyező tartalmú szolgáltatásokkal rendelhetők meg, melyek:

Szállodai alapcsomag tartalma:

  • Pure Spa Wellness részleg korlátlan használata: finn szauna, stollen szauna, infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, élménymedence, pezsgőfürdő, ivókút, jégkút, bébimedence
  • Fill up szobai szolgáltatások: ingyenes szobai aquabár, organikus kozmetikai bekészítések
  • fürdőköpeny bekészítés a szobában
  • ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi),

b) Az ajánlatok érvényessége:

Az Aura-Hotel Kft ajánlatai csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére.

c) A szolgáltatás lemondása:

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a szállodát. 
Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik – az érkezést megelőzően hét nappal van lehetőség.
Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás díjának 50%-a.

Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek  rögzítésére.

d) A szállodába történő érkezés-távozás:

A szállodai szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

3) FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően – Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártya).
Az Aura-Hotel Kft. fenntartja a jogot, hogy a vendég által megrendelt szállodai szolgáltatás igénybevétele előtt, de legkésőbb a vendég érkezésekor a szálloda fizetési garanciát kérjen. A fizetési garancia lehet a vendég bankkártyájával történő előterhelés, illetve a megrendelt szolgáltatás helyszínen történő kiegyenlítése érkezéskor készpénzzel vagy a szálloda által elfogadott készpénz helyettesítőkkel, továbbá a szolgáltatás igénybevételének  megkezdése előtt a megrendelt szolgáltatás értékével egyező összegű banki átutalás a szálloda bankszámlájára.
SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratát (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél bemutatása). A Vendég köteles az azonosítási felkérésnek eleget tenni. Ha az azonosítás bármely, a szállodán kívülálló okból nem valósul meg, a szálloda megtagadhatja a SZÉP kártyával történő fizetés elfogadását.

Átutalás esetén - amennyiben a szállodával másként nem rendelkezik - a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés előtt a szálloda bankszámláján jóváírni.

4) ÁRAINK

Az Aura Hotel Kft. által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a nyomtatás időpontjában érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t és szervízdíjat.

Az árak nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amelyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni, kivéve azokat az árajánlatokat, amelyek esetében az Aura Hotel Kft külön jelöli: „a feltüntetett árak az idegenforgalmi adót is tartalmazzák”.

Az árak - a 4/2009 (I.30) NFGM-SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján - a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a szálloda recepcióján is megfelelő tájékoztatást kaphat a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.

Az Aura Hotel Kft az árváltozás jogát fenntartja.
Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a szálloda a megrendelés visszaigazolásában közli. A szálloda árainak aktuális alakulásáról tájékoztató az Aura Hotel Kft honlapján (www.aura-hotel.hu ) található.

Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállásszerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.

5) EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOK

a) Étkezési ellátás:

Az érkezés napján vacsorától és az elutazás napig reggeli igényelhető félpanziós ellátás keretén belül, a szállodával történő előzetes egyeztetést követően

b) Programok:

A programajánlatokról, azok aktuális árairól a szálloda a szállás lefoglalásakor, illetve a Vendég ott tartózkodása alatt ad felvilágosítást. Az Aura Hotel Kft egyes programjai csak meghatározott minimum létszám esetén indulnak.

c) Wellness szolgáltatások:

Az Aura Hotel Kft. szállodájában igénybe vett wellness szolgáltatások esetében az aktuális tájékoztató áraknak megfelelő térítési díj fizetendő.

6) REKLAMÁCIÓ

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogással.
A szálloda a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.

7) KÁRTÉRÍTÉS

A szálloda az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel.
Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.

A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte, azokat tudomásul vette.

Balatonfüred, 2018. május 25.

Contact

H-8230 Balatonfüred

Munkácsy Mihály u. 5.

info@aura-hotel.hu

booking@aura-hotel.hu

+36 87 535 860

Gift Card

Give a relaxation and experience!
The best gift is always something to be remembered.

follow us

Aura Hotel Balatonfüred
MAKE YOUR RESERVATION HERE
Best price guarantee
Immediate confirmation
Current offers
No reservation fee