Általános szerződési feltételek

szállásfoglalás a legjobb áron!

Érvényes: 2018. május 25-től

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya az Aura –Hotel Szállodaüzemeltető Kft szállodájának szolgáltatásaira terjed ki.

1) A SZOLGÁLTATÓ adatai:

Cím: Aura Hotel Szállodaüzemeltető Kft 
Székhely: 8230 Balatonfüred, Szent István tér 7. fsz. 1.
Levélcím: 8230 Balatonfüred, Munkácsy M. utca 5.
Telefon: +36 87 535 860
E-mail: info@aura-hotel.hu 
Internet: www.aura-hotel.hu

2) A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:

a) A szolgáltatás megrendelése:

A megrendelést minden esetben írásban kell megküldeni a szállodának. A szálloda elérhetőségei a www.aura-hotel.hu  honlapon található.
A megrendelésnek tartalmaznia kell a Vendég nevét, címét, az érkezés és távozás pontos időpontját, a szobatípust, valamint a szolgáltatások (étkezés, program) pontos megnevezését.
A szálloda minden megrendelést írásban igazol vissza.

A szállodai szobák minden esetben a szállodai Alapcsomag tartalmával megegyező tartalmú szolgáltatásokkal rendelhetők meg, melyek:

Szállodai alapcsomag tartalma:

  • Pure Spa Wellness részleg korlátlan használata: finn szauna, stollen szauna, infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, élménymedence, pezsgőfürdő, ivókút, jégkút, bébimedence
  • Fill up szobai szolgáltatások: ingyenes szobai aquabár, organikus kozmetikai bekészítések
  • fürdőköpeny bekészítés a szobában
  • ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi),

b) Az ajánlatok érvényessége:

Az Aura-Hotel Kft ajánlatai csak korlátozott mennyiségű szobakapacitással állnak a Vendégek rendelkezésére.

c) A szolgáltatás lemondása:

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja a szállodát. 
Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra – amennyiben a vendéggel megkötött egyedi megállapodás másként nem rendelkezik – az érkezést megelőzően hét nappal van lehetőség.
Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás díjának 50%-a.

Csoportos megrendelés esetén egyedi üzletkötéskor kerül sor a lemondási feltételek  rögzítésére.

d) A szállodába történő érkezés-távozás:

A szállodai szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és a hazautazás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

3) FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető átutalással, illetve a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően – Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP kártya).
Az Aura-Hotel Kft. fenntartja a jogot, hogy a vendég által megrendelt szállodai szolgáltatás igénybevétele előtt, de legkésőbb a vendég érkezésekor a szálloda fizetési garanciát kérjen. A fizetési garancia lehet a vendég bankkártyájával történő előterhelés, illetve a megrendelt szolgáltatás helyszínen történő kiegyenlítése érkezéskor készpénzzel vagy a szálloda által elfogadott készpénz helyettesítőkkel, továbbá a szolgáltatás igénybevételének  megkezdése előtt a megrendelt szolgáltatás értékével egyező összegű banki átutalás a szálloda bankszámlájára.
SZÉP kártyával történő fizetés esetén a jogos kártyahasználat érdekében a szálloda kérheti a megrendelt szolgáltatások előre történő fizetését, és a Vendég személyazonosításra alkalmas közokiratát (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél bemutatása). A Vendég köteles az azonosítási felkérésnek eleget tenni. Ha az azonosítás bármely, a szállodán kívülálló okból nem valósul meg, a szálloda megtagadhatja a SZÉP kártyával történő fizetés elfogadását.

Átutalás esetén - amennyiben a szállodával másként nem rendelkezik - a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a Vendég köteles az érkezés előtt a szálloda bankszámláján jóváírni.

4) ÁRAINK

Az Aura Hotel Kft. által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a nyomtatás időpontjában érvényes, törvényben meghatározott ÁFA-t és szervízdíjat.

Az árak nem tartalmazzák azonban az idegenforgalmi adót, amelyet a szolgáltatás helyszínén kell megfizetni, kivéve azokat az árajánlatokat, amelyek esetében az Aura Hotel Kft külön jelöli: „a feltüntetett árak az idegenforgalmi adót is tartalmazzák”.

Az árak - a 4/2009 (I.30) NFGM-SZMM együttes rendelet 6. §-a alapján - a szolgáltatás nyújtásának helyén, jogszabálynak megfelelő módon kerülnek feltüntetésre. A Vendég a szolgáltatás díjáról a szálloda recepcióján is megfelelő tájékoztatást kaphat a szolgáltatásnyújtás megkezdése előtt.

Az Aura Hotel Kft az árváltozás jogát fenntartja.
Az aktuálisan érvényesítésre kerülő árakat a szálloda a megrendelés visszaigazolásában közli. A szálloda árainak aktuális alakulásáról tájékoztató az Aura Hotel Kft honlapján (www.aura-hotel.hu ) található.

Szolgáltató és a Vendég megállapodnak, hogy a nyújtott szolgáltatás teljesítési időpontjának (Áfa tv. 55. § (1) bekezdés) a vendég által utolsóként, tényállásszerűen igénybe vett szolgáltatás napját tekintik.

5) EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOK

a) Étkezési ellátás:

Az érkezés napján vacsorától és az elutazás napig reggeli igényelhető félpanziós ellátás keretén belül, a szállodával történő előzetes egyeztetést követően

b) Programok:

A programajánlatokról, azok aktuális árairól a szálloda a szállás lefoglalásakor, illetve a Vendég ott tartózkodása alatt ad felvilágosítást. Az Aura Hotel Kft egyes programjai csak meghatározott minimum létszám esetén indulnak.

c) Wellness szolgáltatások:

Az Aura Hotel Kft. szállodájában igénybe vett wellness szolgáltatások esetében az aktuális tájékoztató áraknak megfelelő térítési díj fizetendő.

6) REKLAMÁCIÓ

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a szálloda recepcióján, írásban élhet kifogással.
A szálloda a panaszokat három napon belül köteles kivizsgálni, illetve azokra érdemben reagálni.

7) KÁRTÉRÍTÉS

A szálloda az általa okozott károkért a vonatkozó jogszabályok szerint felel.
Amennyiben a vendég a helyszínen elmulaszt panaszt tenni, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.

A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte, azokat tudomásul vette.

Balatonfüred, 2018. május 25.

Kapcsolat

H-8230 Balatonfüred

Munkácsy Mihály u. 5.

info@aura-hotel.hu

booking@aura-hotel.hu

+36 87 535 860

Hírlevél

kövess minket

Aura Hotel Balatonfüred
MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj